Muzeji Hrvatskog zagorja

Događanja

Završna svečanost na Na konju u Muzeje

[Muzeji Hrvatskog zagorja] 28.10.2023. - 02.12.2023.

ZAVRŠNA SVEČANOST PROGRAMA „ NA KONJU U MUZEJE“
11,00-12,30 sati:
🐎 Muzejsko-edukativne radionice u organizaciji ustrojstvenih jedinica Muzeji Hrvatskog zagorja - Muzej krapinskih neandertalaca, Galerija Antun Augustinčić, Muzej "Staro selo" Kumrovec, Muzej seljačkih buna i Dvor Veliki Tabor
🐎 🐎 Vožnja u kočiji OPG-a Marija Kolmana iz Tuhlja
🐎 🐎 🐎Jahanje na konjima Centra "Ritam s konjem" iz Stubičkih Toplica ( u slučaju lošeg vremena neće biti jahanja na konjima )
12,30 sati:
👹 dolazak svetog Nikole i Krampusa
13,00 sati:
🎀 izvlačenje dobitnika glavne nagrade programa „Na konju u Muzeje“ koju osigurava Centar Ritam s konjem
🟢Dolazak na završnicu nije potrebno najaviti!
🟢 Snijeg ili kiša nam neće smetati!
🔺VAŽNO!
Kartončiće sa sakupljenim štambiljima koji će se izvlačiti za glavnu nagradu potrebno je staviti u kutiju u subotu najkasnije do 12,30 sati. Kutija se nalazi u suvenirnici Muzeja „Staro selo“ Kumrovec.
Za svako dijete koje je pohodilo svih 5 radionica Muzeji Hrvatskog zagorja pripremili su poklon paket, a ostali sudionici, s barem jednim dolaskom na bilo koju radionicu, ulaze u završno izvlačenje za glavnu nagradu.
Sudjelovanje na radionicama u subotu, na završnici, ne ubraja se u sudjelovanje u programu "Na konju u Muzeje" pa oni koji će u subotu doći prvi puta moći će dobiti poklon od sv. Nikole, moći će jahati i zabavljati se s nama na radionicama, ali ne ulaze u završno izvlačenje i ne konkuriraju za glavnu nagradu.